Wednesday, December 31, 2014

Reminiscing 2014

2014 has been such a splendid and amazing year for me. There were tons of best moments in 2014. I can say that by far, it is a year full of life lesson, blessings, and developing process for me. I think that 2014 is the point in my life when I experience how is it like to be in a real world. Work (even though not a "real" one), friendship, family, value of things, time and health. I can say that I regret nothing from all things that 2014 has taught me because those precious experiences will be needed to shape a better me in 2015! I hope 2015 will be as good as 2014. Let's welcome 2015 with positive thoughts and energy!

Reminiscing 2014....


Thursday, December 25, 2014

Merry Christmas 2014

So it's Christmas day afterall!
Wishing you a Wonderful Christmas with your family and beloved people.
May the light of Christmas shine in your heart, bring you peace and joy.
Have a merry christmas :)
God Bless You all!

Merry Christmas!
Pardon my face :D
Well, I didn't go anywhere on this Christmas day. We never go for a holiday on Christmas day, to be honest. So literally I just stayed at home and watched some movies. Mager buat kemana-mana haha. By the way, next year is gonna be my 6th semester in college. Yap, tahun depan angkatan 2012 bakal jadi yang tertua di kampus. Only 8 subjects left and after that... thesis. Semoga semuanya berjalan lancar dan bisa kerjain skripsi di semester 7, abis itu wisuda deh *AMINNNN* 

About 5th semester.... well, no comment deh. Sudah terlalu banyak dramanya nih di semester 5 ini. My GPA increased slightly than the last semester. But the accumulated GPA is slowly... decreasing semester by semester. Tapi puji Tuhannya masih dapat potongan beasiswa uang kuliah. Makin ke atas mata kuliahnya makin abstrak dan dosennya pun makin random. I've got through that random lecturer for n-th times, fellas. Haha. Like one subject called Praksi.... after 3 sleepless nights and 180++ pages of system design proposal... I only got B though. LOL. Far from my expectation, A-. But at least.... passing is passing, bro! Yang penting lulus. That's it for now.

2014 tinggal beberapa hari lagi, belakangan ini saya lagi sibuk nyiapin post tentang what's already happened in 2014 and what to achieve in 2015. So, wait for my next post! :)

Wednesday, December 24, 2014

SUMOBOO Kota Kasablanka - The Best Dessert in Town

Tanpa berpanjang lebar, langsung aja nih saya bahas mengenai resto cafe ala Taiwan yang menyajikan dessert yang lagi superrr happening dan nge-hits banget di Jakarta. Saya tahu SUMOBOO dari check-in teman-teman saya di Path yang sekaligus memposting foto dessert yang sungguh menggugah selera. Terutama dessert yang bentuknya kepala beruang.

Awalnya kita berlima berencana ke PIK karena tahu kalau SUMOBOO ada di situ. Tapi karena kejauhan dan bingung transportnya akhirnya kita ke Kota Kasablanka deh. Beruntung banget ternyata SUMOBOO baru buka cabang di Kota Kasablanka. Saya sendiri penasaran seenak apa sih SUMOBOO sampai-sampai populer banget di masyarakat.

SUMOBOO Kota Kasablanka
Pic credit : Open Rice 
Pic credit : Open Rice

Tuesday, December 23, 2014

The Authentic Japanese Flavor : Marugame Udon Kota Kasablanka

Sehabis cemal-cemil manis di Churreria Spanish Chocolateria, kali ini kita berlima beralih ke main coursenya. Karena bingung mau makan di mana, akhirnya kami putuskan untuk mencoba Marugame Udon. Well, sebagai pecinta makanan Jepang (yang seumur-umur baru nyobain segala macam jenis sushi aja), saya juga gak mau ketinggalan mencoba masakan Jepang yang lain, yaitu udon. Kali aja udon ini lebih enak daripada ramen (saya kurang begitu suka ramen). 

Pic credit : Google


Cemal-Cemil di Churreria Spanish Chocolateria Kota Kasablanka

Hello, everyone. 
I haven't been updating my blog regularly lately.
It's because I'm busy........I'm actually quite busy than last semester.

Well, the good news is... 5th semester is officially ended. Time really flies, huh. The result is out already (gonna talk about this in the upcoming post hehe). Next year is gonna be my penultimate year in college. And yeah, it's 23rd December. I can smell Christmas. So... to celebrate Christmas together, me and my four college besties, went to Mall Kota Kasablanka to have some culinary experiences. Biasanya kita kalo ke mall kerjaannya nonton abis itu balik, tapi sekarang mau makan-makan doang hehe :D 

Dan sekarang... saya pengen nyobain nge-post tentang food review ala food blogger gitu deh hehe. Sekali-kali bolehlah ya jadi tambah pengalaman baru nulis tentang makanan :)

Churreria Spanish Chocolateria

Pic credit : google.com

Ornamen Natal di Churreria Kokas