Wednesday, September 14, 2016

Brief Updates

I'm back again. It's been two weeks since my first day to work as an IT auditor. So far so good (ya iyalah karena belum lembur gila-gilaan). All I did was sit calmly and listen to the training instructor. Terus juga sepanjang hari happy banget karena dapet lunch gratis + 2x snack time. Baru 2 minggu berat badan udah naik 2 kilo aje. I'm gonna enjoy this time to the fullest sebelum badai menyerang haha. Actually I'm coming back to the company as the former intern. I'm glad that most of them actually remember me :") And practically everyone is excited to see me. Working life might not be so bad then :") *pray hard*

Terus update yang satu lagi.. ceritanya gue dapet birthday present in advance nih haha. Sejujurnya gak nyangka banget bisa menangin lomba blog :") Setelah ngeblog lama dari tahun 2007, akhirnya pecah telor yah haha. Terimakasih untuk Phillip Securities atas hadiahnya! Intinya sih bersyukur banget karena masih bisa dapet banyak berkat :")



No comments:

Post a Comment