Wednesday, November 30, 2016

Brief Updates

It's almost two months since my last post. I've been neglecting this blog....for quite a long time. Sorry. But anyway I have few updates on my life (is my life somekind of TV series LOL).


Lulus probation
I finally passed probation period phew. Three months working here feels like A YEAR IN HELL *ups* hahaha. Intinya lega banget deh akhirnya resmi jadi karyawan tetap :") Bersyukur masih dapat kesempatan untuk bekerja dengan learning curve yang tinggi banget. I met so many people, discussed and collaborated with them. One thing I learned from working life is.... don't you ever ever be BAPER (bawa perasaan - read) or never include your feelings in work stuffs lol or simply being professional. Working life is much much cruel than school/campus life. The struggle is real. Challenge ke depannya di pekerjaan gue yang satu ini bakal semakin bertambah. Berharap semakin wise dan semakin mature juga buat menghadapinya. You can do it, Ni! Semangaaat :"D

Updates on... ehm... love life?
Ya masih gitu-gitu aja sih. I think I'm already at the point when I feel like... "dapet ya bagus, ga dapet yaudah AHAHAHAHAHA" *die in cringe* And uhm... For some moments now I think I don't believe in love anymore. Gila ini kalau di-dramain lucu juga ya. Ketika lo ngomong kayak gitu terus tiba-tiba kucluk kucluk dateng deh pria kece entah darimana making you believe in love again. AH BYE NI. BYE. Mabok bener gue ngetik hal beginian xD I mean siapa juga sih yang gak panik, ketika teman-teman seumuran lo udah pada mulai tunangan dan married, sedang elo aja pacar kagak punya xD Sebenarnya gue masih bertanya-tanya pada fenomena yang sedang terjadi belakangan ini : 90's kids are getting married. Are they married way too fast or is it just me yang ga laku-laku AHAHAHA I think I have to stop right away, before all of these stuffs disgust myself xD